Green Commerce Blog

La Generalitat valenciana participa en la VIII Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) 2016-11-25 - No Comments

ewwr El divendres 25 de novembre el Centre d’Educació de la Comunitat Valenciana celebrarà dues accions en la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre en el marc de la VIII Setmana Europea de Prevenció de Residus.

De 9:30h a 12:00h estarem en l’espai comú entre els blocs A i B fent una performance en la que es representarà el muntó de residus que un ciutadà tipus genera cada any. Podeu portar els vostres mòbils vells, i els depositarem en el contenedor adequat per a poder-los reciclar.

De 13:00h a 14:00h farem un taller de confecció de regals i adorns de Nadal amb materials reutilitzats a la sala 5 de l’edifici B (es requereix inscripció prèvia, tel. 962680000 o llarsverdesvalencia@gmail.com).

Aquest any se celebren 12.255 accions en els distints països europeus en el marc d’aquesta campanya, l’objectiu de la qual és promoure la reducció, la reutilització i el reciclatge dels residus.

+info: http://www.ewwr.eu/ca/support/prevention-thematic-days-2016

 

Leave a comment Make sure you enter the * required information where indicated. Comments are moderated. Please no link dropping, no keywords or domains as names; do not spam, and do not advertise!

Reload Image

pie
salir administración salir salir salir videos Desarrollado por Sernutec